25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

72. Manifester dit drømmeliv med denne simple øvelse

Er du slem til at bekymre dig og hænge fast i fortiden?

Forleden sad jeg med en klient som havde svært ved at give slip på hendes fortid. Selvom at det var nødvendigt for at hun kunne skabe en smuk fremtid for hende selv, havde hun været så vandt til at leve i frygten for om dette ville ske igen, at hun ikke turde give slip på det.

Jeg ved ikke om du kender det? Men mange af os lever i fortiden. Vi hænger fast i de ting som er sket og bruger det som bevis for hvad vi kan forvente i fremtiden.

Men hør: Du kan skabe præcis den fremtid du ønsker. Hvordan?

Ved at tale, tænke og handle som den fremtidige version af dig selv som allerede har opnået det du ønsker.

I dagens podcast episode lærer jeg dig hvordan. 

Jeg afslører hvordan at konstant bekymring holder dig fast i usikkerhed og frygt, samt hvordan at denne energi begrændser hvad du kan opnå her i livet.

Jeg deler også hvordan at nogle af de mest succesfulde mennesker taler fra fremtiden, og hvordan at det giver dem mulighed for at opnå ekstraordinære ting.

Når du tør tænke og handle større og modigere, så vil du opnå større og bedre resultater. Klik play for at høre episoden👈🏼

Når du bruger dette redskab i dit eget liv, vil resultaterne blæse dig bagover!

De bedste hilsner,

Anna

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This