25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

73. Stop med at sukke efter ferie og skab en hverdag du elsker i stedet

Jeg tænkte på dig da jeg for sidste gange valsede ned af de smukke gader i Paris, inden vi skulle på flyet tilbage til Danmark. Der er noget dybt charmerende over de gamle romantiske bygninger og franske altaner. 🥖🇫🇷

Som solen lunede min hud og jeg så på Eiffeltårnet en sidste gang, havde jeg både dybt taknemmelig over den smukke ferie jeg havde været på med min kæreste, samtidig med at jeg var lidt trist over at jeg skulle hjem. ☀️

Jeg deler det her med dig, fordi jeg ved at jeg ikke er den eneste som synes at overgangen fra ferie til arbejde er svær. Har du nogen sinde oplevet det?

Derfor taler jeg i dagens podcast episode om hvordan at du kan stoppe med at længes efter ferie, og i stedet skabe en hverdag du elsker lige så højt! Tryk play for at høre episoden!

Fordi livet er for kort til kun at nyde det i ferierne og du fortjener bedre end det.💕

De varmeste hilsner,

Anna

P.S Jeg har lige nu 5 pladser åbne på min . Mit coaching forløb er for dig (og de 85% af os), som har brug for at mindske stress, reducere angst, negative tankemønstre og overtænkning, så du kan blive gladere, have mere indre ro og frihed i dit liv. , og book en gratis afklarings samtale og lad os tage en snak om hvordan at jeg bedst kan støtte dig.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This