25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

74. Opdag hvordan at du står i vejen for din egen udvikling

Har du nogensinde haft munden fuld af slik og samtidig forsikret dig selv om at I MORGEN er dagen hvor du for alvor går i gang med kuren?

Og da du dagen efter siger ‘Ja tak!’ til et stykke hammer lækker jordbær tærte på arbejdet, går det op for dig at du igen har brudt et løfte til dig selv…

Så er du bestemt ikke den eneste!

At bryde løfter overfor os selv er et gennemgående tema jeg ser hos mine klienter. Vi er så vandt til at love os selv ting vi ikke overholder, at vi fuldstændig har mistet troen på at vi kan udvikle os.

En af grunden til at du kan have så svært ved at udvikle dig, er fordi at du lyver overfor dig selv…

Synes du at det var en lige lovlig fræk anklage?🙈  Så lyt til dagens podcast episode hvor jeg gennemgår en liste at løgne vi fortæller os selv, og fortæl mig om du ikke kan genkende dig selv i en eller flere.

Når du ikke tør kigge bund ærligt på hvorfor du ikke har opnået det du ønsker, kan du ikke se den forhindring som står i vejen. Klik play for at høre episoden!

Fordi livet bliver sjovere når vi skal nive os selv i armen over alt det vi har opnået.❤️

De bedste hilsner,

Anna

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This