25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

78. Røde flag: 6 tegn på mistrivsel du aldrig må ignorere

Har du før haft det skidt, men stadig tvivlet på om det var på tide at søge hjælp?

Så er du bestemt ikke den eneste!

Overbevisninger som “Jeg kan godt klare det selv” og “Det er sikkert bare sådan her at være mig”, forhindre os i at søge hjælp når vi har aller mest brug for den.

Tvivlen på om du virkelig har det “slemt nok” til at retfærdiggøre at du investere i din egen indre ro og glæde, har ofte den konsekvens at du får søgt hjælp alt for sent.

Derfor handler dagens podcast episode om 6 tegn på mistrivsel som du aldrig må ignorere. Klik play for at høre dagens episode!

Fordi livet er nu, og vi bør ikke vente på glæden. Du fortjener at være glad hver evig eneste dag!

De bedste hilsner,

Anna

Kan du genkende det her ?

Hvis du laver en fejl overtænker du det helt vildt og tror at det er dig som er forkert?

Du har svært ved at stå ved dig selv, og får sagt ja til hvad de andre vil for at passe ind?

Du er i en periode hvor du tænker rigtig negativt og det gør at du ikke er så frembrusende som du ønsker at være?

Hvis du har fået nok af at sidde fast i mønstre som stjæler din glæde, ro og overskud, så klik her og læs mere om hvad jeg tilbyder, så jeg kan hjælpe dig med at genfinde styrken, glæder og selvsikkerheden, så du kan blive en kvinde som går igennem livet med lethed, gå på mod og lidt ekstra sass.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This