25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Stop med at overtænke og lev mere i nuet så du ikke går glip af de vigtigste øjeblikke i dit liv

Har du nogensinde siddet med dine veninder og været så opslugt af de tanker du havde i dit hovede, at du slet ikke kunne være nærværende med dem? For så at komme hjem og være frustreret over at du ikke bare kunne være til stede, nyde deres selskab og have det sjovt?

Jeg ser dig og jeg forstår hvor frustrerende det er, fordi jeg har selv været der.

Men hvad hvis du i stedet kunne tage afsted til dine aftaler med glæde og overskud uden at skulle overtænke alt? Hvis du med lethed bare kunne være til stede og være nærværende?

I dagens podcast episode lærer jeg dig hvordan at du kan være mere tilstede i nuet, så du ikke går glip af alle de vigtige øjeblikke i dit liv. Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This