25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

#30. 8 vaner som ødelægger dit selvværd

Jeg startede podcasten selvværds projektet fordi det kan føles lidt som et projekt at skulle føle sig selvsikker og hvile i sig selv. Nogle menneske stråler af selvsikkerhed, mens andre skal have lidt hjælp på vejen derhen. De fleste af os lever vores liv på autopilot og er slet ikke opmærksomme på de vaner vi har som kan påvirker os negativt.

Vi har alle vaner, både gode og dårlige, der udgøre vores dage. Du børste tænder morgen og aften, spiser morgenmad (måske?), strækker din krop. Det er et par gode vaner.

Så er der de lidt mere usunde vaner, som når jeg går i slik skabet kl 22 om aftenen hvor jeg burde lægge i min seng…

Din livskvalitet bliver påvirket af hvor gode vaner du har.

Dette gælder også dit selvværd.

Du har nemlig også vaner når det kommer til dit selvværd. Men hvis det er ikke sunde vaner, så holder du dig selv fast i usikkehed og indre uro.

Derfor taler jeg i dagens podcast episode om 8 vaner som ødelægger dit selvværd, så du kan spotte hvilke dårlige vaner du har, der skal have sparket.

Så kan du gøre plads til sunde vaner som styrker dit selvværd dagligt. Tryk play for at høre episoden. 

Fordi du fortjener at hvile i dig selv og have ro i maven. ❤️️

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This