25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Bange for at andre dømmer dig? Lær at tage selvsikre beslutninger og stå fast ved dit valg

Jeg kan huske hvordan at jeg i mine start 20’ere ikke kunne tage beslutninger for mig selv. Det kunne være alt fra hvad jeg skulle vælge at spise, hvilke tøj jeg skulle tage på, til større beslutninger som valg af uddannelse.

Jeg ville spørge 4 andre til råds, og derefter være i vildrede over de 4 forskellige svar jeg fik.

Det her kan virke som et lille problem, men al den energi jeg brugte på, at overtænke hvad jeg skulle vælge og frygte om jeg nu tog det rigtige valg, var dybt udmattende.

Jeg ser mine klienters kamp med at tage selvsikre valg og stå ved hvad de selv vil og jeg ved at de ikke er de eneste.

Derfor deler jeg på dagens podcast episode hvordan at du kan begynde at tage selvsikre beslutninger og begynde at stole på at det du mærke at du gerne vil, er det rigtige valg, så du kan stoppe med at overtænke om du nu har taget den rigtige beslutning og slippe frygten for hvad andre vil tænke om dit valg.

Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This