25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Træt af at tilpasse dig? Gør det her i stedet

Du sidder blandt dine veninder, solen skinner og i drikker margaritas. De griner højt, deler sjove oplevelser og du vil gerne være med på lige fod med dem. Men noget gør at du alligevel holder dig tilbage. Du griner med på det de siger, men deler ikke dine egne historier. Den ene del af dig siger “kom nu, slå dig nu lidt løs”, mens den anden siger “nej, jeg gider ikke sige noget dumt.” 

Hvis du kan genkende det her, så skal du bare vide at jeg ser dig og jeg ved hvor frustrerende det føles. Jeg var selv dødtræt af at jeg hele tiden tilpassede mig andre, så jeg passede bedst ind og at jeg hele tiden begrænsede mig selv, fordi jeg var bange for hvad de ville tænke hvis jeg bare var mig. Derfor taler jeg også i dagens episode om hvordan at du kan stoppe med at holde dig tilbage og tilpasse dig, når du er sammen med andre, så du i stedet bare kan have det sjov og være dig selv.

Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This