25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

4 frustrerende ting som du burde være taknemmelig for

Det er snart thanksgiving i USA, og det inspirerede mig til at lave dagens podcast episode hvor vi taler om hvordan du kan finde glæde og taknemmelighed for de ting, som du normalt bliver frustreret over. Hvis du kan finde taknemmelighed over for de ting som normalt frustrere dig, vil dit liv ændre sig på de smukkeste måder.

Derfor dykker vi i dag ned i 4 ting som vi ofte brokker os over, og ser dem i et nyt lys.

Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This