25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Altid bange for at du har gjort noget forkert? 3 måder du kan genfinde troen på at du er god nok

Du har været sammen med en veninde og er kommet hjem. Du sender hende en besked for at sige tak for i dag og nævner hvor meget du har hygget dig. Du venter på at hun skriver i lige måde, men pludselig er der gået 1 time og hun har stadig ikke svaret. Du går i panik, og spekulere over om du har sagt eller gjort noget forkert? Du begynder at gennemgå dagen for at lede efter tidspunkter hvor du måske kunne have gjort noget som har gjort hende ked af det eller hvor du har gjort noget forkert.

Hvis du kan genkende det her, så skal du bare vide at du ikke er alene. Jeg ser denne tendens hos mine klienter igen og igen. De bekymre sig over om de har sagt eller gjort noget forkert og alt hvad andre gør, bliver drejet over på dem selv. Selvom at det ikke nødvendigvis har noget med dig afgøre, har dine selvkritiske tanker allerede overbevist dig om at du er forkert.

Det kan virke som en lille ubetydelig ting, men at leve på denne her måde er drænende og udmattende. Det stjæler din glæde og forhindre dig i at leve dit liv med lethed. Derfor taler jeg i dag om hvordan at du kan genfinde din indre power og få troen på at du er god nok, hvis du hele tiden bekymre dig om, om du har sagt eller gjort noget forkert og tror at alting handler om dig.

Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This