25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

86. (Del 1) 3 powerfulde måder du kan bruge vaner til at ændre dit liv

Vores vaner siger virkelig meget om hvem vi er og hvordan at vi ser os selv og vi kan lære virkelig meget om os selv ved, at kigge på vores vaner. Ud over det, så kan vi skabe stor udvikling ved, at ændre vores vaner, fordi det ændre den måde vi ser os selv på.

Derfor dykker jeg i dette afsnit dybt ned i hvad vaner er, hvad dine vaner fortæller om dig og hvordan at du strategisk kan bruge vaner til at skabe det liv du drømmer om. 

Tryk play for at høre episoden.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This