25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

3 mindset skifte til at nå dine mål selv når du tvivler på dig selv

Nytåret er lige om hjørnet og det betyder at nytårs forsættende er i tankerne. Måske vil du tabe 5 kg? Løbe et marathon? Lære at følge dit hjerte? Blive en selvsikker kvinde? 

Hvad end dit mål er, så hæpper jeg på dig! 

Derfor taler vi også i dagens episode om hvordan at du når i mål, selv når du tvivler på dig selv. Så du kan komme i mål på trods! Klik play for at høre dagens episode. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This