25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

3 måder du kan beskytte dig selv mod giftige mennesker

Forleden dag modtog jeg en besked fra en skøn lytter, som ville have tips til hvordan at hun håndter mennesker på hendes arbejdsplads, som spreder negativ energi og som nedgøre andre for at hæve dem selv. 

Det ville jeg selvfølgelig gerne svare på, da jeg i min år på forskellige arbejdspladser, selv har været ude for lidt af hvert. 

Du er hele tiden omringet af mennesker, og hvis du ikke passer på dig selv, kan de hurtigt påvirke dig med deres lave energi. Derfor giver jeg dig i dagens episode tips og tricks til hvordan at du kan beskytte dig selv, når du omgås med mennesker som trækker dig ned.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This