25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Hvordan kan du acceptere og elske dig selv – Maiken Harboe 

For at være helt ærligt, så har jeg faktisk ikke selv haft det så godt. Jeg har gået rundt med en knude i maven, uden helt at vide hvorfor.

Jeg har haft en lille periode hvor jeg har følt mig enormt usikker.😣

Der gik faktisk lang tid før at det gik op for mig, at årsagen var at jeg var gledet for meget over i min indre pleaser.

Jeg havde så meget fokus på at være helt “perfekt” og gøre alting så godt at andre blev imponeret, at jeg konstant gik rundt og bekymrede mig om, om jeg nu gjorde det godt nok.

Da jeg blev opmærksom på dette, huskede jeg mig selv på at det hele bare var selvkritiske tanker og at jeg er nok præcis som jeg er.

Så hvad har mine lille “krise” med dig af gøre?🤔

Jo ser du, jeg tror at vi alle har perioder hvor at vi er særligt hårde ved os selv. Sådan er det at være menneske. Men vi har ikke altid de rette værktøjer til at føle os selvsikre igen.

Derfor har jeg i dagens podcast episode interviewet Maiken Harboe som også er selvværds coach. I dagens episode taler vi bl.a. om:

  • Hvorfor at du søger accept og anderkendelse udefra.
  • Hvordan at du kan acceptere dig selv for den du er.
  • Hvilke fede selvkærlige praksisser som du tage i brug allerede nu for at føle dig mere selvsikker.

Klik play i toppen af denne post for at lytte til interviewet med Maiken Harboe 👈🏼🎧

Fordi ingen fortjener at gå rundt med ondt i maven over ikke at føle sig god nok.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This