En livsændrende guide til at manifestere dine drømme

Vil du gerne lære hvordan at du manifestere dine drømme og  sætter janteloven på plads? Samt hvordan at du lytter til din intuition? Så lyt til dette podcast episode med Liv!

Liv tog som 19 årig til USA for at uddanne sig som  skuespiller, da dette ikke var hendes kop te startede hun eget tøjfirma. Ud over det har hun rejst rundt og boet flere steder i verden. Liv ønsker nu at dele ud af egen erfaring. Det gør hun via sin podcast livsness, sin manifestations masterclass og sin online klub, Club Livness.

I interviewet har jeg bl.a. spurgt Nana om følgende spørgsmål:

1. Til de lyttere som ikke kender dig, kan du introducere dig selv og fortælle lidt om hvad Livness er, og hvorfor du valgte at skabe Livness? 

2. Jeg følger dig jo på de sociale Medier og er blevet enormt inspireret af det liv du har levet og lever i dag. Det jeg ser er en kvinde som har taget sig selv, sine drømme og sit liv seriøst. Det er et liv som afspejler mål og drømme som er blevet opnået, hvilket helt sikkert har krævet en stor portion mod. Kan du fortælle lidt om din rejse som karrierekvinde fra fortiden, frem til det liv som du lever i dag?

3. Jeg ser dig som en manifestations queen fordi du virkelig formår at få skabt nogle ting i dit eget liv og jeg ved at det bl.a. også er noget af det du lærer fra dig i Livness. Kan du fortælle lidt om hvad manifestation egentlig er for noget?  

4. Hvis der sidder en lytter derude og tænker “wow, jeg gad godt manifestere et liv som jeg elsker” har du så nogle tips til hvordan at de kan begynde at manifestere en drøm som de har?  

5. Jeg ved, fra mit eget liv og fra andre kvinder, at det som ofte stopper dem i at opnå noget stort er vores dejlige danske jantelov som minder os om at vi ikke skal tro at vi er noget. Jeg læste på din instagram for noget tid siden hvor du skrev at du ikke gad undskylde for at have store drømme, og det synes jeg bare var så stærkt og fedt skrevet! Hvad har du at sige til kvinder som holder sig tilbage fordi de er bange for at de ikke er gode nok eller er bange for hvad andre tænker om dem? 

6. Hvad har du selv gjort, når du har stået foran en udfordringe og måske var bange eller ikke troede 100% på dig selv. Har du nogle bestemte ting du selv gør, for at give dig selv en peptalk og mod til at fortsætte på din rejse? 

7. Har du nogle manifestations ritualer du kan anbefale til en lytter som gerne vil igang med selv at manifestere? Jeg så at du ex. lavede et visionboard for nylig. 

8. Hvis der sidder en nybegynder til manifestation som gerne vil igang med at realisere sine egne drømme, hvad er så det første step som du kan anbefale? 

9. Hvis lytterne gerne vil vide mere om dig og arbejde med dig, hvor kan de så finde dig henne? 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This