Find dine styrker med disse 3 steps

Nogle mennesker kan have svært ved at få øje på deres positive kvaliteter, især når de føler sig usikre. Så er det oftest lettere at fokusere på alt det du ikke er god til og have fokus på at du skal blive bedre. Der er ikke noget galt i at ville blive bedre, men hvis du vil blive bedre, fordi du tror at den du er nu, ikke er god nok, så vil du blive endnu mere usikker og drænet for energi. 

Hvis jeg kender dig ret, så er du slem til at fokusere på alt det som ikke lykkedes og på det som du ikke er god til. Det slider på selvværdet. Derfor er det rigtig fedt at finde det som du er god til, altså at finde dine styrker. Det, du er god til og godt kan lide. Det booster dit selvværd og du vil finde mere ro i dig selv. Det kan have stor indflydelse på dit mentale velvære og din generelle sundhedstilstand at være klar over, hvad dine styrker er. 

I denne episode vil du lære:

1. Hvorfor det er vigtigt at du kender dine styrker. 

2. Hvordan du kan bruge dem i din hverdag. 

3. Hvordan du finder dine styrker.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This