Find dit kald, sæt ord på din helterejse og find modet til at bekæmpe dine drager 

At finde sit kald, turde lytte til det og finde modet til at begive sig ud på den helterejse, er ikke nemt. Men det ændre Nana Askov i interviewet i dag. 

Nana er forfatter, journalist, leder af et kommunikations bureau og hun er specialiseret i personlig udvikling og hero’s journey. 

I denne episode deler Nana sine bedste tips til hvordan at du kan finde dit kald, begive dig ud på din helt egen helterejse, og hvordan du arbejder de udfordringer du kan møde på din vej. 

I interviewet har jeg bl.a. spurgt Nana om følgende spørgsmål:

1. Hvordan er du stiftet bekendtskab med Hero’s Journey og har du altid syntes at det var spændende? 

2. Jeg er jo meget inspireret af Heroe’s Journey og ideen om at når vi skal opnå et nyt mål eller gerne vil et andet sted hen end der hvor vi er, at det er en helterejse. Kan du fortælle lidt om hvad Heroes Journey er og hvordan at man kan bruge det i sit liv til at finde sit kald og til at begive sig ud på sin egen helte rejse?

 3. Hvordan lærer vi at lytte til vores kald?

4. Hvilke forhindring kan man møde på sin helterejse?

5. Hvad ville du sige til en lytter, som kan høre sit kald, men er for bange til at tage skridtet og starte på sin rejse?

 6. Hvis der sidder en derude som synes det her med hero’s journey lyder enormt spændende, har du så nogle ressourcer du ville anbefale til en nybegynder? 

7. Hvor kan lytteren finde dig hvis de gerne ville arbejde mere med Hero’s journey eller bare ønsker at følge med på de sociale medier?

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This