Find styrke i din sårbarhed

At turde være sig selv kan føles enormt grænseoverskridende. Det tør i hvert faldet siges at det kræver en stor portion mod. Og det er netop hvad jeg taler med dagens gæst om. 

Kisser Paludan er bl.a. psykolog, forfatter, foredragsholder og podcastvært. 

Og i denne episode taler vi om hvad mod og sårbarhed er og det mod det kræver at være os selv i verden, med alt hvad det indrebære. Vi kommer bl.a. ind på hvorfor vi tror at vi skal være på en bestemt måde for at være værd at elske, hvorfor det føles farligt at bryde den rolle vi har indtaget og hvad vi skal gøre for at turde være mere os selv. 

I interviewet har jeg bl.a. spurgt Kisser om følgende spørgsmål:

1. I dag havde jeg tænkt mig at vi skulle tale om mod, og det mod det kræver at være den vi er i verden, med alt hvad det indebære. Og jeg tænkte på om vi kunne starte med at snakke om hvad der sker når vi kommer ind i verden. Fordi der er vi jo hele mennesker som ikke føler at vi skal tilpasse os, og hvad er det så der sker, som gør at vi pludelig bliver i tvivl om vi er gode nok som vi er og får skab de her overlevese strategier? Vil du fortælle lidt om hele den process? 

2. Hvorfor er det så at det pludselig begynder at blive sårbart og føles farligt at være os selv?  

3. I din bog, mod til at være dig der nævner du 2 forkellige former for sårbarhed. Vil du fortælle lidt om dem? 

4. Hvordan har du arbejdet med sårbarhed i dit eget liv? Har du nogle eksempler?

5. Hvilke gaver får man når man har adgang til sin sårbarhed og hvordan kan man få øje på de gaver, hvis man kun synes at sårbarhed føles farligt? 

6. Du har sådan en fin model i din bog om hvordan at man kan begynde at spotte sin sårbarhed, kan du fortælle lidt om den? 

7. Hvis der sidder en lytter som synes det er svært at skulle føle sin sårbarhed, og løber fra følelsen i stedet for, hvilke råd eller tips har du til at få sat sig ned og få kigget på hvad det handler om, frem for at lave overspringshandlinger? 

8. Når vi føler os sårbare eller står i en sårbar situation, hvordan kan man så støtte sig selv? 

9. Når noget føles sårbart, betyder det så at vi skal heale noget i os selv? Er det et kald på healing? 

10. I din bog nævner du mod og styrke sammen. Kan du fortælle lidt om hvordan at man får styrke når man er modig nok til at stå i verden som den man er, selvom at det samtidig kan føles enormt sårbart? 

11. Vil man altid føle sig sårbar eller kan man heale den følelse? 

12. Hvis der sidder en lytter derude som er klar til arbejde med deres sårbarhed, har du så en øvelse som de kan integrere i deres dagligdag, som vil give dem større adgang til at byde sårbarheden velkommen fremfor at have lyst til at afvise den?  

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This