25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Tror du at du skal arbejde hårdt for at være god nok? 3 grunde til at mindre præstation = mere glæde

Jeg løb udmattet rundt for at skifte bleer og give sutter ud.

Min daværende kollega Dorte, kiggede på mig og sagde “Anna, hvorfor går du ikke hjem og tager nogle dage fri. Du knokler så hårdt, og du er ikke frisk. Og hvem knokler du for? Der står ikke nogen og klapper”. 🤯

Der fik jeg et af mit livs vigtigeste åbenbaringer. (Tak Dorte). Fordi hvem knokklede jeg for? Ingen opdagede det og jeg kørte mig selv i jorden.

Hvorfor fortæller jeg dig den historie?

Det gør jeg fordi jeg vil gerne kaste noget lys på det den knokle kultur jeg synes der er kommet. At dem som knokler og arbejde sig selv til døde bliver anderkendt.😖

Er jeg fan? NEEEJ.

Derfor handler dagens podcast episode om at kaste lidt lys på om du også har tendens til at knokle og give mere af dig selv, end hvad godt er.

Samt hvad du kan gøre ved det.

Fordi ingen skal gå rundt som en zombie, for at gøre andre tilfredse.🧟‍♀️

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This