25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Hvorfor det er svært at sætte grænser og hvordan at du kan blive en superstjerne til at gøre det alligevel

I dag skal vi tale om grænser og hvorfor at det er svært at sætte grænser. Dette emne er enormt vigtigt men også utrolig ømt. Jeg tror ikke at jeg kender nogle mennesker som ikke kan synes at det er svært at skulle sige fra overfor andre og skulle sætte en grænse. At kunne sætte grænser overfor andre er afgørende for at trives og have sunde relationer hvor der er gensidig respekt. 

Ofte får vi råddet når nogen overskridder vores grænse “Har du sagt til ham/hende at du ikke bryder dig om det de gør” Eller “Aj, det skal du ikke finde dig i. Du er nødt til at sige fra”. 

Men det er meget lettere sagt end gjort. Fordi når du så ex. skal til at konfrontere kollegaen det drejer sig om og får svedige håndflader og hjertebanken, er det lettere at lade være. Og så står du og fik ikke sat din grænse. 

Men det at kunne sætte grænser er noget som du kan lære, med en stor portion mod, egen omsorg, og villigheden til at øve sig i at sige stop når noget ikke føles rart. Jeg er selv blevet mere bedre til at sætte grænser og det har jeg bestemt ikke altid været. 

Derfor skal vi i dagens episode tale om: 

1. Hvorfor er det vigtigt at sætte grænser. 

2. Hvorfor er det så svært at sætte grænser?

3. Hvordan kan du mærke om der er behov for at sætte en grænse?

4. Hvordan i alverden kan jeg så få sat de grænser som er så svære?

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This