Få inspirerende tips til hvordan at du kan bruge krystaller til at støtte dig i dit liv

Hvordan bruger man krystaller til at finde mere ro og balance? Hvilken krystal er overhovedet den rigtige for dig? Og hvorfor er det vigtigt at lære at lytte til sin krop? 

Alt dette får du svar på i dagens episode hvor jeg interviewer Ditte Kreuz!

Ditte er uddannet skolelærer, men hun kunne mærke at hun skulle noget andet. Derfor startede hun sin egen forretning hvor hun sælger krystaller. Hendes forretning Soulful.dk er i rivende udvikling og er enomrt populær!

I denne episode deler Ditte sine bedste tips til hvordan at du vælger din første krystal, hvordan at man bruger krystallen, renser den, manifistere sine drømme med dem og meget mere! 

Der er også lidt til de skeptiske, fordi Ditte fortæller nemlig mig et chokerende fact som beviser krystallers virkning.  

I interviewet har jeg bl.a. spurgt Ditte om følgende spørgsmål:

1. Til de lyttere som ikke kender dig, kan du introducere dig selv og fortælle lidt om hvad Soulful er, hvordan det startede og hvor din forretning er i dag.

2. Jeg har læst lidt om dig på din hjemmeside og blev fanget af hvordan at du fandt ro og balance gennem brug af krystaller. Du fortæller at din vej i verden blev meget tydelig da du begyndte at interessere dig for sten og krystallers effekt og kombinerede dem med bevidsthed, intention og taknemmelighed. Kan du fortælle lidt om hvordan at du gjorde det og evt. bruge et konkret eksempel på hvordan du gjorde det? 

3. Hvis der sidder nogen derude som gerne vil igang med at bruge krystaller som en støtte i deres eget liv, hvordan ved de så hvilken krystal som er rigtige for dem? 

4. Når man så har fundet de krystaller som er rigtig for en selv, er det så bedst at bruge forskellige krystaller på samme tid som indeholder de energier man ønsker, eller kan man godt bare vælge en sten som har de energier man søger og blot have den med sig i lommen ex? 

5. Er der nogen forskel på om krystallerne ligger på en hylde eller om man har dem i hånden? Er effekten den samme? 

6. Hvordan renser man sine krystaller og er det overhovedet nødvendigt? 

7. Er der nogen ritualer du kan anbefale som man kan lave med krystallen for at forstærke deres kraft? 

8. Hvad har du at sige til dem som er skeptiske og ikke tror på at krystaller kan andet end at de er flotte at kigge på?

9. Hvad ville du sige til begyndere som er blevet inspireret til at bruge krystaller, men som ikke ved hvor de skal starte? Hvad ville første step være? 

10. Hvis lytterne gerne vil købe krystaller hos dig, hvor kan de så finde dig henne? 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This