Lær at sige ja til drømmen selvom at frygten banker på

At følge sin drøm og skulle trodse frygten er ikke nemt, men det behøver heller ikke at være så svært som du tror. I dagens afsnit taler jeg med coach Sofia Manning om frygten. Vi taler om hvordan at den kan holde os tilbage i vores liv og holde os fra at handle på ting som virkelig betyder noget for os. Vi taler også om hvordan at du kan bruge frygten som en drivkraft, frem for en hemsko, og hvad man gør hvis man står lige midt i grænselandet hvor man gerne vil sige farvel til noget gammelt, men ikke helt tør at sige ja til det nye.  

I interviewet har jeg bl.a. spurgt Sofia om følgende spørgsmål: 

1. Til de lyttere som ikke kender dig, kan du introducere dig selv og fortælle lidt om hvem du er og hvad du laver til dagligt? 

2. Jeg er enormt optaget af frygt og er selv medlem af Sofia’s Circle som du udbyder, som gav mig fantastiske redskaber til at turde starte denne podcast. Kan du fortælle lidt om hvordan at du selv har trodset frygten i dit eget liv, og har sprunget ud i noget på trods af at du var bange? 

3. Bliver du stadig hæmmet af din frygt af og til eller har du så godt styr på den at du ikke lader din frygt stoppe dig? 

4. Hvilke redskaber har du selv brugt i dit liv, til at bruge frygten som en drivkraft fremfor at lade den hemme dig. Er der nogle specifikke redskaber du kan give til en lytter som sidder og ikke tør tage springet i sit eget liv? 

5. Hvorfor tror du at der er så mange som bakker ud når de mærker frygten og lader sig stoppe af den? Og hvornår ved man om man føler regel frygt og skal lytte til den, og hvornår det “bare” er en frygt som er bange for det ukendte? 

6. I din bog “Hvad venter du egentlig på” som jeg også har læst og som er vanvittig spændende, der nævner du i første kapitel hvordan at du pludselig får døden meget tæt ind på livet og hvordan at det blev dit wake-up call. Har du lyst til at fortælle lidt om det? 

7. I søndags sendte du et nyhedsbrev ud hvor du fortæller om at have et ben i begge lejre og gerne ville integrere noget nyt i sit liv, men samtidig ikke turde give slip i det gamle og trygge. 

Her siger du “Hvorfor er det så, at vi ofte bliver stående der midt i grænselandet? Hvor vi hverken siger ordentligt farvel eller rigtigt goddag?

Det tror jeg at der er enormt mange som kan relatere til. Kan du fortælle lidt om det/uddybe det lidt og evt. give nogle redskaber til hvordan at man en gang for alle kan give slip på det gamle så man kan invitere det nye ind? 

8. Frygt behøver jo ikke nødvendigvis kun at optræde når vi skal starte på nye eventyr, det kan også forekomme i vores hverdag, på arbejdspladsen, i skolen osv. Har du nogle gode tips til hvordan at man i hverdagen spotter hver gang man holde sig tilbage grundet frygt og hvordan man kan begynde at give slip på frygten så man ikke er hæmmet af den hele tiden? 

9. Hvis der sidder en lytter, som lige mangler det sidste skub til at tage skridtet, har du så en sidste råd du vil give med på vejen?  

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This