Skab en livsændrende morgenrutine – her er mine bedste tips

Før jeg havde en morgenrutine væltede jeg ud af sengen om morgenen. Jeg træk noget tøj over hovedet og kastede et halvt stykke toast i munden, inden jeg løb ud af døren. 

Det var stressende for, at sige det mildt og hvordan tror du sådan en start på morgenen påvirkede resten af min dag? 

Du gættede rigtigt, det var ikke et kønt syn. 

Nu har jeg skabt en morgenrutine som sikre mig at jeg starter dagen med det rigtige mindset. Den støtter mig til at opnå mine mål og sørger for jeg ved hvordan at jeg bedst kan støtte mig selv den pågældene dag.

I denne episode får du:

1. Viden om hvorfor en morgerutine er vigtig 

2. og 5 forskellige måder du kan spice din morgenrutine op. 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This