Skru op for dit lys og stå i din power med Linn Ulekleiv 

Hvis det stod til mig skulle alle føle sig powerfulde. Ikke på en “Jeg har power og magt over andre mennesker” måde, men indre power.

Den slags power som giver dig følelsen af selvsikkerhed og at være ustoppelig.

Jeg har altid troet at det at skrue op for sit indre lys og finde sin power var noget overmenneskeligt og uopnåeligt, indtil jeg interveiwede dagens gæst.

Min gæst I dag er reiki mester og life og business coach. Udover det er hun også indehaver af Lighthouse Reikicenter Bornholm. Hun deler sine bedste tips til hvordan at du kan skrue op for dit lys, tænde din gnist og stå i din power og hun serveret dette på en spiselig, simpel og dejlig forståelig måde.

Sæt dig godt tilrette og nyd et lærerigt interview med Linn Ulekleiv.

I interviewet har jeg bl.a. spurgt Linn om følgende spørgsmål:

  1. Til de lyttere som ikke kender dig, kan du introducere dig selv og fortælle lidt om hvem du er og hvad du laver til dagligt? 

 

  1. Du er Reiki healer, kan du ikke fortælle lidt om hvad det er foren størrelse? 

 

  1. Du har skabt Lynn og lighthouse, hvorfor light house? Hvad betyder et fyrtårn for dig i dit liv og i dit arbejde? 

 

  1. På din instagram taler du meget om lys i mennesker. Kan du fortælle lidt om hvad du mener med “lys”? 

 

  1. Hvordan kan man finde sit eget lys? 

 

  1. Hvordan kan man tænde sin gnist, stå op for sit lyd og stå i og ege sit lys? 

 

  1. Du nævner at ens lys findes i relation til vores mørke, kan du fortælle lidt mere om det? (Du nævner også en powerfuld spejløvelse, hvad går den ud på og hvad kan den?).  

 

  1. I forbindelse med at finde sit eget lys, ved jeg at du også kan noget ift. at mærke sin egen power, power, at turde eje den og stille den bæredygtigt til rådighed for dig selv og verden. Kan du fortæller lidt om det og om hvordan det kan se ud? Evt. en øvelse?

 

  1. Hvis der sidder en lytter der ude som nu er totalt klar til at træde ind i sit lys, har du så en øvelse som de kan integrere i deres dagligdag, som vil give dem større adgang til at træde ind i deres lys? 

 

  1. Hvor kan mine lyttere finde dig hvis de gerne vil arbejde mere med dig eller deltage på dine kurser/uddannelser? 

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Links som er nævnt i episoden:

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This