25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

75. Slip din indre kritiker og bliv så selvsikker at andre vil vide din hemmelighed

Får din indre kritiker lov til at fylde liiiiidt for meget? Så er du bestemt ikke alene!

Sætninger som “Hvis jeg laver en fejl så overtænker jeg det helt vildt, og tror at der er noget galt med mig”, og “Jeg ville bare ønske at jeg ikke var så streng ved mig selv…😓, går igen hos de kvinder jeg coacher på mit I

Derfor er deres indre kritiker også ofte i fokus under vores sessioner.

Jeg nævner det her for at fortælle dig, at hvis du kan genkende det her, så skal du bare vide at det ikke behøver at være sådan.💕

Igennem tiden har jeg samlet nogle af de absolut bedste redskaber til at håndtere din indre kritiker, så du kan opnå meget større glæde, selvsikkerhed og indre ro.

I dagens podcast episode giver jeg dig 3 selvkærlige måder du kan give slip på din indre kritiker, og blive så selvsikker at andre vil vide din hemmelighed.😉  Tryk play for at høre episoden!

Fordi dine selvkritiske tanker står i mellem dig og mere glæde, selvsikkerhed og indre ro. De påvirker ikke blot din evne til at opnå ekstraordinære ting i dit liv, men de påvirker også din daglige glæde ved livet.

Og du fortjener mere end det.💖

De bedste hilsner💕,

Anna

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This