25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Fra bekymring om hvad andre tænker om dig, til indre styrke – Tenna Linde

Forleden dag var jeg en tur oppe på loftet (hvilket jeg er sjælendt, fordi der er mørk, støvet og vanvittig uoverskueligt😂).

Jeg faldt over en kasse med min studenter hue i og fik med det samme et flash-back til min sidste eksamen!👩🏽‍🎓

Min sidste eksamen i dansk, gik ikke så godt. Jeg fik 4, hvilket var vildt irriterende fordi det var jo den karakter som skulle skrives i huen.

Jeg kom ud fra eksamens lokalet og var klar til at få min studenter hue på. Alle de studerende omkring mig have smukke kjoler på og krøllet hår.

Men mig? Nej, jeg havde sorte gamacher på og en grå t-shirt.😅

Min søster kiggede på mig og spurgte kærligt hvorfor jeg ikke have taget noget andet tøj på. Noget som bare var en my mere festligt.

Og skal jeg være helt ærlig? Så var det fordi jeg ikke turde. Jeg var så bange for at andre ville dømme mit tøj valg, at jeg gik i det mest anonyme tøj på jorden.😓

Jeg nævner det her, fordi det fik mig til at tænke på at jeg heldigvis er blevet klogere siden. Fordi sandheden er at uanset hvad du gør, så vil andre have en mening om dig.

Om du tager kjole på med farver og print, eller går i sort fra top til tå.

Om du går efter din drøm om at blive den nye Beyonce, eller om du vælger et 8-16 job i en børnehave.

Uanset hvad, vil andre altid danne en mening om dig. Men som kloge Tenna Linde siger i dagens podcast episode “den vigtigste og mest dyrebare mening er din egen”. 🤯 (Hør et sneak peak i videoen nedenfor). 

I dagens podcast episode taler Tenna og jeg om:

  • Hvordan du står stærkt i dig selv?
  • Hvordan at vi kan blive bedre til at lytte til vores egen mening frem for andres?
  • Hvordan du kan lytte til dine egne behov og vælge dig selv til, uden at få dårlig samvittighed?

Klik play for at lytte til dagens podcast episode👈🏼 Fordi du fortjener at leve dit liv, som DU har lyst til.

Klik her for at lytte på Itunes, eller her for at lytte på Spotify.

Rigtig god fornøjelse!

Bedøm min podcast og abonner på itunes! 

Anna, du er den sande formidler. Du tager fat i super relevanter emner, som præger vores hverdag og som man kan relatere til. Du deler din viden på en meget smuk og inkluderende måde. Glæder mig til at lytte til flere episoder.” <- Hvis det lyder som dig, så ville jeg virkelig sætte pris på hvis du brugte 2 minutter på at skrive en anmeldelse og bedømnme min podcast. Det hjælper mig meget og støtter mit show. Klik her og scroll ned til bunden. Her kan du give episoden 5 stjerne og skrive en anmeldelse om hvorfor du elsker at lytte til Selvværds Projektet . 

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest

Share This