Arbejd med mig!

Alt jeg tilbyder hjælper dig med at hvile mere i dig selv

 Så du kan få mere ro, glæde og overskud i din hverdag.

Mit 1-1 coaching forløb

Drømmer du om at komme af med dine negative og selvkritiske tanker, så du kan vågne om morgenen og faktisk være glad? At du kunne få styr på dit indre kaos, så du har mere overskud i din hverdag? At du kunne give slip på følelsen af at være forkert, og i stedet kunne elske dig selv for alt hvad du er og have en dyb tillid til at du er mere en god nok?

Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv!

Lettelsen af endelig at finde noget som virker, har været ubeskrivelig.”

– Anna Nielsen

01

Indre Power Forløbet

På forløbet får du powerfulde redskaber til at håndtere frygt, overtænkning og din indre kritiker. Med online trænings moduler og 1-1 coaching med Anna, lærer du hvordan at du opnår langt større glæde, dyb indre ro og styrke, på kort tid.

Med de rette skridt er udvikling hverken kompliceret eller svær

Skriv dit liv bedre med mine notesbøger

90 days club

90 days club er et fælleskab for kvinder som ønsker at se sig selv som ekstraordinær. Gennem daglige refleksioner og skrive øvelser vil du opleve en større kærlighed, respeket og omsorg for dig selv. Notesbøgerne er for dig som vil leve et meningsfuldt liv hvor at du priortere dig selv.

01

Fokus på at slippe frygten og hvile i dig selv

Notesbog

Frygten for hvad andre tænker styre dig for meget i din hverdag, derfor har jeg lavet en notesbog du dagligt kan bruge til at håndtere dine negative tanker. Med denne notesbog vil du have en powerfuldt værktøj ved dine fingerspidser med fokus på at vende din frygt til tillid og kærlighed. 

Livet er for kort til at føle dig forkert. Slip din indre kritiker og få dit liv tilbage.

02

Fokus på dine styrker og glæde i hverdagen

Dagbog

Uden klarhed og fokus kan hverdagen hurtigt løbe fra dig. Derfor har vi lavet denne dagbog hvor du dagligt vender fokus mod det som er vigtigt for dig. 

Klarhed giver ro og overskud til alt det i livet som er vigtigt for dig

gratis resourcer

Tag hvad du mangler

01

Guidet meditation

Mere selv accept, ro og glæde på blot 13 minutter. 

02

Gratis Selvværds Challenge

Lær at håndtere dine negative tanker så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed. 

Anbefalinger fra skønne klienter

Ivalu

“Efter Indre Power forløbet kan jeg se en stor forandring. Jeg føler en stor tryghed i at være mig og stå fast ved det. Nu ved jeg hvad der er godt for mig og hvad der ikke er. Jeg står op for mig selv og jeg træffer mine egne beslutninger ift hvad jeg vil finde mig i. Jeg ser og mærker, hvad jeg er værd.

Jeg har fået meget mere ud af det her forløb end jeg havde regnet med. Jeg har nu redskaberne til at opdage og stoppe mine uhensigtsmæssige mønstre inden at de stikker af med mig og det har været GULD VÆRD for mig. Virkelig.”

Anna Nielsen

“Efter Indre Power Forløbet har jeg fået et højt selvværd og en ro i mig selv. Jeg taler pænt til mig selv, behandler mig selv kærligt og jeg tror på at jeg er god nok. Jeg smiler meget mere, jeg er glad og jeg tør at være mig selv. Jeg kan tage selvsikre beslutninger, jeg kan mærke hvad jeg gerne vil, og så handle på det! Jeg er ikke bange for at sige hvad jeg synes og tør at sige til og fra. Jeg kan være ærlig og åben, hvilket også har ført til nye relationer i mit liv.”

Nicoline

“Jeg fremstår mere selvsikker og tydelig i mine relationer. Jeg er blevet meget bedre til at sætte grænser på en måde som understøtter mit værd. Jeg er et mere afbalanceret og autentisk menneske. Nu har jeg selvkærlige stunder med mig selv, hvor jeg mærker efter hvordan jeg har det og hvad jeg har brug for. Jeg prioriterer at skrive mine tanker ned og arbejde med de ting som jeg kan mærke tricker mig. Samtidig har jeg fokus på alt det gode og værdifulde jeg indeholder, så det får det lov at fylde mere.”

Mathilde Andresen

Efter mit forløb hos Anna er mine mange negative tanker langsomt blevet lagt på hylden. Før fik mine tanker om mig selv lov til at styre mange aspekter i mit liv, men det bliver bedre og bedre. Jeg har fået en større tro på mig selv og at jeg er værd at stå op for, og jeg er blevet bedre til ikke at lade andre styre mine beslutninger og køre mig over. Jeg har fået meget større indsigt i mine tanker og hvordan de styrer mine udfordringer. Jeg også fået gode og brugbare værktøjer til at kontrollere og forstå mine tanker og få dem vendt om, så de i stedet styrker mig.

Nana Børresen

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Annas styrke er helt klart hendes meget personlige tilgang til forløbet. Jeg blev set i øjenhøjde og dermed føler jeg at jeg blev lyttet til og hjulpet på den rigtige måde. Jeg vil helt klart anbefale dette coachingforløb til andre.

Sarah

Efter mit forløb hos Anna har jeg helt klart fået større indsigt i, hvad der egentlig stopper mig i at opnå det, jeg gerne vil, samt hvordan jeg kan ændre mit fokus og mindre gode vaner. Jeg øver mig løbende i at gøre de ting, som vi har talt om, og kan mærke, at jeg rykker mig lidt efter lidt. Anna er utroligt nærværende og skarp i sin måde at tilgå mig på. Hun er meget behagelig, hvilket gør sessionerne trygge, så man nemmere kan åbne sig op. Hun er desuden rigtig dygtig til at koble informationer sammen og jeg kunne godt lide den måde Anna vendte og drejede spørgsmålene, da det fik mig til at indse og opdage nogle ting om mig selv. Jeg ville i den grad anbefale coaching forløbet til andre, der kæmper med et eller andet i hverdagen, der har et specifikt mål, de gerne vil opnå, eller som måske bare føler sig tomme af en eller anden grund og ikke ved hvorfor.

Vil du have min

 hemmelighed Til at stoppe people pleasing?

MODTAG 3 VIDEOER MED SIMPLE REDSKABER SOM GØR EN STOR FORSKEL

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

Pin It on Pinterest