HVAD HVIS DU KUNNE

VÆRE LIGEGLAD MED HVAD ANDRE TÆNKER OM DIG?

LÆR HVORDAN AT DU BLIVER SELVSIKKER, FINDER ÆGTE GLÆDE OG KAN SIGE ‘PYT’ NÅR DU LAVER EN FEJL.

LYDER DET HER SOM DIG?

“Hvis nogen kigger underligt på mig, tror jeg at det er mig der er noget galt med. Eller hvis de griner, bliver jeg bange for at de griner af mig eller om det er mig som har gjort noget forkert. Og så bliver jeg bange for hvad de tænker om mig og om jeg er god nok”.

“Hvis jeg laver en fejl, overtænker jeg det helt vildt og tror at det er mig som der er noget galt med. Jeg får tankemylder og så kan jeg køre ud af et spor hvor jeg ikke kan stoppe mig selv. Nogen gange får jeg det fysisk dårligt over at overtænke så meget”.

“Hvis der er en lille bitte ting som går galt, så kan jeg føle at hele min dag er dårlig og ødelagt. Jeg føler mig sur, irriteret og frustreret hele tiden, og jeg har let til tårer.”

“Når jeg skal tage en beslutning, bliver jeg bange for at tage det forkerte valg. Så overtænker jeg fordi jeg bliver bange for hvad andre vil tænke om det og om andre bliver skuffede hvis jeg vælger det jeg vil.”

“Jeg er altid bange for at folk dømmer mit udseende og hvad de tænker om mig. Jeg kommer til at sammenligne mig med andre og føler at jeg ikke er særlig pæn i forholdet til andre”. 

“Når jeg er sammen med veninder eller er i skole kan jeg have rimelig svært ved at stå ved mine valg. Så hvis de andre siger hvad de gerne vil, så siger jeg “Ja okay, så gør vi det”. Selvom at jeg måske et eller andet sted ikke har lyst. Det giver en uro og ubehag i mig, hvis det virkelig ikke er noget jeg har lyst til men bare hopper med på bølgen alligvel.”

“Jeg bliver irriteret over at jeg ikke bare kan lade være med at være så streng ved mig selv og stoppe med at slå mig selv oven i hovedet. Jeg ved godt at det ikke hjælper en skid. Så hvorfor kan jeg ikke bare lade være? Og så er det bare ligesom en ond cirkel der bliver ved. Så bliver jeg sur på mig selv over det, samtidig med det er jeg sur på mig selv over det jeg nu engang har gjort eller sagt og er nervøs for.”

“Jeg er i en periode hvor jeg tænker rigtig negativt. Det gør at jeg ikke er lige så frembrusende som jeg gerne vil være. At jeg ikke snakker i større forsamlinger og mingler sammen med folk. Jeg holder mig lidt mere tilbage og kan have svært ved bare at være impulsiv og tage ud fordi jeg tænker om jeg nu kan have det her tøj på og om jeg ser godt nok ud”.

Du er

IKKE ALENE

Efter mit forløb hos Anna, har jeg fået troen på mig selv og værktøjer til hvordan at jeg kan udvikle mig. Jeg har fået øjnene op for hvor lidt der skal til for, at jeg kan blive den bedste version af mig selv. Efter vores forløb er jeg blevet meget mere opmærksom på mig selv og mine kvaliteter. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg kan opnå ved bare, at ændre små ting og hvor stor en betydning det har for mig. Det har haft en indflydelse på mit generelle selvværd og måden jeg ser mig selv på. Jeg vil helt klart anbefale et coachingforløb hos Anna til andre.

Nana Børesen

Klienter som har arbejdet med mig

Det er ingen hemmelighed at vi lever i en verden hvor vi konstant bliver konfronteret med hvordan det “perfekte liv” kan se ud, gennem de sociale medier. Det får dig til at tvivle på om det du har og den du er, nu også er god nok. 

Hvis du ikke er vågen kan du komme til at leve et helt liv hvor du løber efter anderkendelsen fra andre, og derved mister chancen for at leve et liv med indre ro, glæde og selvsikkerhed. 

DET HER KUNNE VÆRE DIG…

{

Jeg tør stå ved mig selv og jeg er ikke længere bange for hvad andre tænker.

{

Jeg tør tage chancer og satse på mine drømme! Mere handling, mindre frygt.

{

Jeg kan trække på skuldrene og sige pyt, selv når jeg laver fejl. 

{

Jeg taler pænt og kærligt til mig selv, også når livet er svært.

{

Jeg stoler på at andre holder af mig og elsker mig for den jeg er. 

{

Jeg er glad når jeg står op om morgenen og livet føles let.

{

Jeg er mere åben og gør de ting som jeg har lyst til.

{

Jeg er ikke længere så opmærksom på mit udseende. Jeg står frem og hviler i at “her er jeg”. 

{

Jeg tiltrækker nye kærlige relationer og de relationer jeg har i mit liv lige nu, er blevet endnu bedre!

ER DU FRUSTRET OVER AT FÅ AFVIDE AT DU

“BARE SKAL TRO PÅ DIG SELV”

MEN HVORDAN? 

Lad mig introducere

 

Selvværds Master Forløbet:

Bliv Selvsikker På 12 Uger

Alt du har brug for at vide for at hvile i dig selv, blive gladere og få troen på at du er god nok – Garanteret.

Styrk Dit Selvværd Master Forløbet er et 12 ugers coaching forløb som er designet til at hjælpe dig med at få styr på din indre kritiker, stoppe med at sammenligne dig selv med andre og være bange for hvad andre tænker om dig, og endelig leve dit liv som DU har lyst til at leve det.

I slutningen af dette forløb vil du: 

 

Hvile i dig selv

Stoppe med at overtænke, sammenligne dig med andre og tvivle på om du er god nok. Du vil hvile i dig selv, og have tiltro til at det du gør, siger og er, faktisk er godt nok. Du vil opleve indre ro, egenomsorg og bliv dygtigt til at spørge dig selv “Hvad har jeg egentlig lyst til?” efterfuldt af selvsikker handling.

Bliv 2-3x mere livsglad

Slut med at vågne op og være trist uden helt at vide hvorfor. Du vil vågne op med ro i maven, et smil på læben og tillid til at hvad end dagen bringer, så skal det nok blive en god dag.

Få meningsfulde og kærlige relationer

Stop med at holde dig tilbage i dine relationer. Du vil hvile i at du gerne må være dig. Det vil falde dig mere naturligt at sige din ærlige mening, melde ud hvad du har lyst til, og få kærligere og mere meningsfulde relationer.

Mere handling, mindre frygt

Du vil kunne blæse på din indre kritiker og begynde at handle på dine drømme. Du vil opleve at de ting du går og frygter, ikke er virkeligheden.

DU FÅR:

1-1 coaching sessioner med mig, samt online materiale med lydfiler og arbejdes-ark som er designet til at styrke dit selvværd. 

w

7 1-1 SESSIONER MED MIG

5 Online Moduler

TRÆNINGS LYDFILER

i

ARBEJDES-ARK

+ Bonusser

STYRK DIT SELVVÆRD

MASTER FORLØBETS PENSUM

Ud over vores 1-1 sessioner, består forløbet af 5 online moduler designet til at aflære dine usikre tanke og handle mønstre, så du kan føle dig selvsikker, glad og leve ubegrændset af dine selvkritiske tanker.

MODUL 1

SKAB BEVIDSTHED

Dette modul handler om at skabe bevidst omkring hvem du er, hvilke begrænsninger og usikkerheder du har med dig fra barndommen og hvordan at dit selvværd spiller ind i alle områder af dit liv.

Du kan ikke skabe forandring før du har skabt bevidsthed. I dette modul skal du lave nogle dybe og måske også lidt rørende øvelser designet til at hjælpe dig med at se hvad der spænder ben for dit selvværd, og hvor selvkærlig du behandler dig selv i sit liv.

R

Få grundviden om hvordan at dårligt selvværd bliver skabt i barndommen.

R

Bliv bevidst om hvilke barndoms sår du har, som skaber usikkerhed i dit voksen liv. 

R

Find din personlighedstype og bliv bevidst om dine indre begrænsninger.

R

Skab overblik over hvordan at dit lave selvværd spiller ind i alle områder af dit liv, og bliv bevidsthed om hvor du skal gribe ind først.

MODUL 2

HVORDAN HOLDER DU DIG SELV FAST I DIN USIKKERHED?

I dette modul kigger vi på hvordan at du holder dig selv fast i din usikkerhed. Her bliver du bevidst om hvordan at dine barndoms sår, påvirker det liv du lever i dag og hvordan at du holder dig selv fast i din usikkerhed. Vi kommer også til at tage et kig på din indre kritiker og hvordan at du lammer dig selv når livet gør ondt.

R

Få viden om hvorfor at nærværs træning er alt afgørende for din udvikling, samt hvilke former for nærværs træning jeg anbefaler.

R

Lær hvordan at du skaber bevidsthed omkring dine selvkritiske tanker. Dette er nøglen til at skabe en mere selvkærlig indre dialog. 

R

Skab bevidsthed omkring hvordan at du holder dig selv fast i din usikkerhed, gennem dine handlinger. 

R

Få indblik i hvordan at du lammer dig selv når livet gør ondt og hvordan at såbarhed er en genvej til at se hvad der skal heales inde i dig. 

MODUL 3

TRANSFORMATIONEN

Her lærer du hvordan at du går fra frygt og usikkerhed til indre ro og selvsikkerhed. Hvordan at du får modet til at handle på dine drømme, samt hvordan at du kan begynde at handle i overensstemmelse med dit selvsikre jeg. Du bliver også en mester til at lytte til din intuition, så du aldrig længere skal være i tvivl om dine valg og altid kan søge indad for at kunne tage en selvsikker beslutning. 

R

Få redskaber til hvordan at du går fra frygten om ikke at være god nok, til indre selvsikkerhed. 

R

Lær hvorfor det er svært at gå efter dine drømme, og hvordan at du kan handle alligevel på trods af frygten.

R

Lær hvordan at du kan omsætte dine indre ønsker til selvsikre handlinger.

R

Lær at lytte til din intuition, så du aldrig mere er i tvivl om hvad det rigtige valg er for dig. 

MODUL 4

FRIGØRELSE FRA DINE GAMLE SÅR

I dette modul er der fokus på hvordan at du kan give slip på gamle sår, så du kan slippe dig selv fri. Du lærer hvordan at du healer dit indre barn og hvordan at du kan give slip på gamle historier som ikke tjener dig mere så du kan blive fri af din fortid.

R

Få redskaber til at frigive gamle følelser, og sæt nye kærlige grænser for dig selv, så dit indre barn kan heale fra fortidens sår. 

R

Giv slip på gamle forældede overbevisninger, og find guldet i din fortid, så du kan forvandle det til styrke i din nutid. 

R

Bliv bevidst om hvilke egenskaber inde i dig du har afvist og skammer dig over, og få redskaber til hvordan at du slutte fred med disse sider, og elske dig selv med alt hvad du er.

MODUL 5

Ekstraordinære værktøjer

I dette modul kigger vi på hvad der skal til for at holde din udvikling ved lige. Din selvværds muskel skal trænes som dine biceps. Regelmæssigt. Så i dette modul sætter vi dig op til fremtidig succes, og snakker om hvilke daglige selvkærlige praksisser du skal have på plads til vedligeholde dit selvværd.

 

R

Få viden om hvordan at du regelmæssigt forbinder dig med din sjæl. 

R

Hvad er en morgen og aften rutine, hvorfor er det vigtig, og hvordan kan du skabe dine egne selvkærlige rutiner. 

R

Gå fra frygt til kærlighed med en daglig skrive øvelse.

R

Få et redskab så hjælper med dagligt at træde ind i “rollen” som dit mest selvsikre jeg.

R

Hvad er positive affirmationer, og hvordan kan du bruge dem regelmæssigt til at styrke dit selvværd og bibeholde din indre ro. 

Hvis du tilmelder dig nu, så får du også disse

BONUS TRÆNINGER

 

Bonus 1

Guidet visualisering til at implementere dit mest selvsikre jeg

I denne bonus får du en 10 minutters guidet visualisering, designet til at sikre at dit mest selvsikre jeg bliver en naturlig del af den du er.

(Værdi af 300 kr) Inkluderet I Styrk Dit Selvværd Master Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Bonus 2

3 SELV REFLEKTIONS ARBEJDS-ARK SOM ER DESIGNET TIL AT STØTTE DIG I DIN UDVIKLING OG SKABE RESULTATER HURTIGT

Det er enormt vigtigt at smede mens jernet er varmt. Derfor har jeg sammensat spørgsmål som vil udvikle og motivere dig mellem vores sessioner. Udvikling er skabt gennem gentagelser af samme handlemønster, derfor er det vigtigt at du hele tiden arbejder målrettet. Det hjælper denne bonus dig med. 

(Værdi af 399 kr) Inkluderet I Styrk Dit Selvværd Master Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Bonus 3

Stå i din power workshop 

Er du slem til at sammenligne dig med andre og føle dig mindre end? Det fikser denne bonus. Denne workshop har fokus på hvordan at du kan stoppe med at sammenligne dig med andre, så du kan skinne og stå i din egen power. (Og være ligeglad med hvad andre laver).

(Værdi af 699 kr) Inkluderet I Styrk Dit Selvværd Master Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Bonus 4

Min personlige morgen rutine (og hvordan du kan skræddersye din)

Det er ikke ligegyldigt hvordan at du starter din dag. Derfor får du den præcise morgenrutine samt journal prompts jeg bruger hver morgen til at føle mig selvsikker hele dagen.

(Værdi af 299 kr) Inkluderet I Styrk Dit Selvværd Master Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Bonus 5

Selvkærlige citater som telefon baggrund

Er du slem til at være hård ved dig selv? Få min samling af 20 powerfulde selvkærlige affirmationer, som du kan bruge som baggrund til din telefon.

(Værdi af 199 kr) Inkluderet I Styrk Dit Selvværd Master Forløbet!

25. Her er min guide til de 4 ting jeg gør dagligt for at hvile i mig selv

Bonus 7

Selvværds Bootcampens undervisning

Du får al undervsiningen fra Selvværds Bootcampen i din portal, så du kan gense undervisningen og lave øvelserne igen og igen.

(Værdi af 199 kr) Inkluderet I Styrk Dit Selvværd Master Forløbet!

DIN COACH I BAGLOMMEN

Få støtte og tæt kontakt gennem hele forløbet

Jeg ved hvor vigtig kærlig, omsorgsfuld og motiverende støtte er når du skal igennem et udviklingsforløb. Derfor tilbyder jeg tæt kontakt gennem hele forløbet. Du har rådighed til mig på mail, alle ugens dage og kan få sparring, hjælp til øvelser eller støttende ord med på vejen. Tæt kontakt med din coach sikre at du ikke glemmer dine nye tiltag bland hverdagens gøremål, men at du tager bevidste skridt og valg dagligt som hjælper dig med at integrere nye vaner og handlemønstre i dit liv.

Prøv Styrk Dit Selvværd Master Forløbet i 14 dage med min

100% TILFREDSHEDS GARANTI

Styrk Dit Selvværd Master Forløbet kommer med en 100% tilfredshedsgaranti. Mit håb er at dit selvværd vil blive transformeret med de øvelser og de indsigter du får, både gennem vores 1-1 sessioner og online materialet. Jeg forventer også at du er 100% dedikeret til din udvikling og tager alle træningerne og øvelserne i brug. Derfor, for at blive berettiget til at min 14 dages tilfredshedsgaranti, skal du deltage i vores 1-1 sessioner og vise at du har lavet dine hjemme lektier, samt lyttet til træningerne og har udfyldt dine arbejdes-ark.

Hvis du laver arbejdet og ikke føler at forløbet lever op til dine forventnigner, så send mig dit hjemmearbjede inden 14 efter forløbet er startet, og så refundere jeg din indvestering. Hvis du ikke sender mig dine udfyldte arbejdes-ark, samt hjemmearbejde inden de 14 dage, vil ingen refundering finde sted.

Så hvad er inkluderet?

N

19 transformerende og dybdegående træninger 👉🏻som er designet til at maximere din udvikling og hjælpe dig med at vinke farvel til din indre kritiker og sige goddag til din indre powerkvinde. (Værdi af 7.000 kr)

N

15 arbejdes-ark👉🏻 Så det du lærer lægger på din rygrad og bliver en integreret del af din hverdag. (Værdi af 1.000 kr)

N

7 coaching sessioner med mig👉🏻 Hvor at jeg hjælper dig med at bryde med de begrænsende overbevisninger som stopper dig fra at hvile i dig selv og være den storslåede kvinde som er gemt inde i dig. (Værdi af 10.000 kr)

N

Adgang til alle fremtidige trænings videoer som bliver tilføjet til forløbet (Værdi af 2.000 kr)

N

Bonus #1: Guidede visualiseringer 👉🏻 Så du hver morgen tuner ind i dit mest selvsikre jeg.  (Værdi af 299kr.)

N

Bonus #2: Turbo charge din udvikling 👉🏻 Arbejdes-ark jeg har designet til dig som for at accelerere din udvikling mellem vores sessioner.  (Værdi af 199kr.)

N

Bonus #3: Selvkærlige affirmationer 👉🏻 Til at omprogrammere din hjerne til at tænke mere selvkærligt. (Værdi af 199kr.)

N

Bonus #4: Din coach i baglommen 👉🏻 Står du mellem sessioner, og har brug for hjælp er jeg til rådighed 24 timer i døgnet til at guide dig gennem hvilken som helst øvelse. Du er ALDRIG alene på denne rejse. Vi går hvert et skridt sammen. (Uvurderligt)

+ Særlige bonusser til DIG fordi du har deltaget på selvværds bootcampen:

N

Bonus #5: Stå i din power Workshoppen 👉🏻 Er du slem til at sammenligne dig med andre og føle dig mindre end? Det fikser denne bonus. Denne workshop har fokus på hvordan at du kan stoppe med at sammenligne dig med andre, så du kan skinne og stå i din egen power. (Og være ligeglad med hvad andre laver). (1.000 kr)

N

Bonus #6: Min personlige morgen rutine 👉🏻 Det er ikke ligegyldigt hvordan at du starter din dag. Derfor får du den præcise morgenrutine samt journal prompts jeg bruger hver morgen til at føle mig selvsikker hele dagen.  (399 kr)

N

Bonus #7: Selvkærlige citater som telefon baggrund 👉🏻 Er du slem til at være hård ved dig selv? Få min samling af 20 powerfulde selvkærlige affirmationer, som du kan bruge som baggrund til din telefon.  (199 kr)

N

Bonus #7: Selvkærlige citater som telefon baggrund 👉🏻 Er du slem til at være hård ved dig selv? Få min samling af 20 powerfulde selvkærlige affirmationer, som du kan bruge som baggrund til din telefon.  (199 kr)

N

Bonus #8: Selvværds Bootcampens undervisning 👉🏻 Du får al undervisningen fra Selvværds Bootcampen i din portal, så du kan gense undervisningen og lave øvelserne igen og igen. (199 kr)

Fuld værdi af: 22.693 kr

Din investering for forløbet er kun:

9.999 kr

Eller 3 betalinger af 3.333 kr

ADVARSEL: STYRK DIT SELVVÆRD MASTER FORLØBET ER IKKE FOR DIG HVIS:

1. Leder efter et quick fiks og ikke ønsker at lægge tid og arbejde i dig selv og din udvikling. At bryde gamle mønstre og skabe nye vaner tager tid, dedikation og nogle gange en stor portion mod. Jeg hjælper dig med at sætte fokus på de forandringer du ønsker og åbner dine øjne for nye perspektiver og veje du kan gå. Men du har poweren til at skabe den forandring som du ønsker. Det er mellem sessionerne at den sande udvikling sker, og det er dit ansvar i dette forløb at sætte fokus på og lægge energi i dit hjemmearbejde.

2. Du ikke orker at priortere selvkærlige praksisser i din hverdag, og bliver irriteret over at selvværdet ikke bare kommer af sig selv. 

3. Du lægger ansvaret fra dig, og ikke gider at tage ansvar for dine egne handle, tanke og føle mønstre. 

STYRK DIT SELVVÆRD MASTER FORLØBET ER FOR DIG HVIS DU:

1. Er klar til at smøge ærmerne op og gøre arbejdet. Ingen udefra kan give dig en følelse af at være god nok. Det er alene dit eget ansvar og dit indre arbejde.

2. Du er træt af at vågne op hver morgen og føle dig ked af det og usikker. Du er klar til at tage dig selv og din udvikling seriøst, og forstår hvor vigtigt det er at investere i din mentale sundhed, så du endelig kan begynde at leve dit liv ubegrændset at frygten for hvad andre tænker om dig.

3. Du forstår at du er din egen største begrænsning og du er klar til at skralde de lag af som begrændser dig i dit liv. 

Spørgsmål? Stil dem her!

HVAD ER OG HVAD KAN COACHING?

Coaching er teknikker og værktøjer som jeg bruger til at opdage og udfolde din performance og dit potentiale, så du kan opnå det som du ønsker. Coaching er en ligeværdig samtale baseret på spørgsmål og feedback, og som sigter mod at fokusere dine tanker, handlinger, følelser og adfærd på en målrettet og progressiv måde.

Mit mål som din coach, er at motivere, udfordre og støtte dig i at nå dit mål, men det er altid dig som klient som sætter dagsordnen for hvad vi skal arbejde på og hvad der vigtigt for dig at opnå i dit liv. Jeg kommer som din coach ikke til at fortælle dig hvad du skal gøre for at nå i mål, andet end relevant hjemmearbejde. Min rolle som coach er at støtte dig ved at stille dig de rigtige spørgsmål gennem sessionen, men at du selv som hovedpersonen i dit liv, kommer frem til svarene (som du allerede har i dig).

TÆNKER DU "ARH, JEG KAN SAGTENS KLARE MINE PROBLEMER SELV"?

“Det startede med at jeg godt selv kunne se at der var et problem og så prøvede jeg selv at løse det ved at se noget Youtube, men det var som om at der bare ikke var noget som hjalp”. Dette har jeg hørt igen og igen fra kvinder der tænke at de sagtens kunne klare deres problemer selv. 

Så hvis du også tænker at du ikke behøver at invistere i din udvikling, fordi at du sagtens kan klare dine problemer selv, så er du ikke alene. Jeg var fikser Finn i mange år og forsøgte at fikse mine problemer selv. Det resulterede også i at jeg aldrig kom videre og rendte ind i de samme problematikker igen og igen.

Hvis det problem du sidder med, er noget du har snublet over i længe og bliver ved med at ryge tilbage i gamle vaner og mønstre, er det måske på tide af du invistere i dig selv og dit liv, inden konsekvenserne af at ville “klare det selv” bliver for store.

Tro mig, jeg har også ville klare mine problemer selv. Men jeg har også betalt for det i min glæde og sundhed i sidste ende.

"Hvordan kan jeg retfærdiggøre at bruge penge på mig selv?"

  Synes du at det er svært at retfærdiggøre at bruge penge på dig selv fordi du ikke får et produkt i hånden? Så er du ikke alene. Jeg har hørt dette igen og igen fra kvinder der var bange for at invistere i dem selv. 

  Frygten for at bruge penge på noget som du er bange for ikke vil virke på dig, og så frygte at du så har smidt penge ud af vinduet, er en meget almindelig menneskelig frygt. 

  Men jeg har også erfaret at mine klienter står efter forløbet og ser investeringen på en helt anden måde. De opdager at de har fået et produkt i hånden, via de 5 moduler som hver består af mange øvelser og arbejdes-ark de kan vende tilbage til igen og igne resten af livet. Ud over det kan de se at havde de brugt pengene på en taske havde det 1. ikke hjulpet dem ud af det hul de stod i, og 2. tasken var med årene blevet slidt og skulle smides ud. Når du investere i dette forløb og investere i dig selv så er det en evig investering som du kan tage brug af igen og igen. 

  VIL JEG ALDRIG FØLE MIG USIKKER MERE EFTER DETTE FORLØB?

  At føle usikkerhed en gang imellem er en sund del af det være menneske. Det er helt naturligt at føle sig usikker når du ex. prøver noget som er nyt eller skal satse på noget i livet. Målet er derfor ikke at fjerne følelsen af usikkerhed men at give dig værktøjer til hvad du skal gøre når du føler dig usikker, så din usikkerhed ikke styre de valg du tager i livet.

  "Vil det her virke for mig?"

  Jeg møder ofte frygten for om et coaching forløb “virkelig vil virke for mig?”. De fleste mennesker tror at de er helt unikke (og det er vi også til dels), men vi har også meget mere til fælles end vi tror.

  Dette forløb og min coaching metode er baseret på teorier og metoder der igennem årene er blevet brugt igen, og igen, og igen. Hvorfor? Fordi at de virker.

  Jeg har set kvinder rykke sig på få sessioner og derfor ved jeg også at coaching virker. Min erfaring er at der er lighedstegn ved dit engagament og det du får du af forløbet. Hvis du hverken vil prøve eller være vedholdene med de øvelser og det hjemmearbejde du får, så vil du ikke få særlig meget ud af forløbet. Fordi for at ændre dine nuværende handle og tankemønstre, så du kan få de resultater du ønsker, er du nød til gentagende gange at gøre noget andet end du plejer. Men hvis du er villig til at putte tid og energi i at inplementere de øvelser du får, så VIL det her virke for dig. Det er garanteret. 

  Vil online coaching fungere for mig?

  Jeg ved af erfaring at du kan have modstand på at forløbet er online. Det er normalt og naturligt. Derfor vil jeg også dele et af mine tidligere klienters erfaring med at have online coaching med mig.

  “Jeg var faktisk overrasket over hvor godt hele det her online element fungerede. Det var jeg lidt skeptisk over i starten. Når jeg har set andre udbyde online, så har jeg været lidt skeptisk over om det virker. Men det synes jeg faktisk fungere fint. Jeg tænkte, online, får man egentlig noget ud af det fremfor at sidde fysisk? Men det synes jeg egentlig ikke var noget problem da det kom til stykket.”

  Lær hvordan at du med simple redskaber kan håndtere dine negative tanker, så du kan få overskud, føle dig selvsikker og leve livet med lethed.

  Din gratis guide er nu på vej til din indbakke!

  Pin It on Pinterest